Kompatibilní verze
Fagottini di sfoglia con indivia all'aceto balsamico e gorgonzola
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g di burro + q.b.
- 10 g di olio di semi di girasole
- 500 g di indivia belga, a pezzi
- 20 g di aceto balsamico bianco
- 10 g di acqua
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
Pasta sfoglia veloce
- 2 dosi di pasta sfoglia (vedere consigli)
- 120 g di Gorgonzola, a pezzi (20 g l'uno)
- 1 uovo, sbattuto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2815 kJ / 678 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Sacharidy
- 40.5 g
- Tuk
- 51 g
- Nasycený tuk
- 32.5 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 591.5 mg
Alternativní recepty
Crostini di polenta con stracchino, radicchio e noci
1hod. 30min
Torta salata radicchio e robiola
2j 30 menit
Quiche ai funghi e Fontina
1hod. 30min
Lasagna erbette, ricotta e prosciutto
2h
Sformato di riso filante agli asparagi e prosciutto cotto
1h 5min
Filetto di maiale alla Wellington con patate e composta di mele
2j 30 menit
Zuppa di patate, verza e fagioli, uova all’occhio di bue e porri al vapore.
1h 10min
Mini crostatine salate con burrata e acciughe
45min
Sfogliatine di porri e finocchi al formaggio di capra (TM6)
45min
Mini quiche con porri e Montasio (senza glutine)
2j 30 menit
Lasagnette di zucca e cavolo riccio
40min
Quiche radicchio e speck
2j 30 menit