Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Porreestange (ca. 2-3 cm Durchmesser)
- 900 g Wasser
- 130 g Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 2 geh. EL Minzblätter, frisch
- 120 g Feta, in Stücken
-
150
g Camembert, in Stücken
nebo 150 g Brie, in Stücken - 1 ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 150 g Sahne
- 5 g Agar-Agar (2 geh. TL oder 2 Pck.)
- Olivenöl zum Einfetten
- 25 g Butter
- 150 g Polenta (Maisgrieß)
- 30 g geriebener Parmesan
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 817 kJ / 199 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 0.8 g
Alternativní recepty
Nudeltaschen mit Linsenfüllung
4h 45min
Gerstenrisotto mit Pilzen
1 godz. 20 min
Gemüse-Schicht-Auflauf mit Bulgur
1 godz. 15 min
Reiskuchen mit süßer Adzukibohnen-Paste
8h 25min
Polenta mit Trüffel und Ei
35min
Frische Kastanien-Trofie mit Pesto, Kartoffeln und grünen Bohnen
1h 40min
Maronencreme
15min
Karamellcreme (Flan)
3h
Kartoffelmuffins mit Pilzsauce
2h 15min
Wilder Hackbraten
2 godz.
Cremige Polenta mit Wildkräuterkäse und pochiertem Ei
45 min
Bandnudeln
55min