
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Porreestange (ca. 2-3 cm Durchmesser)
- 900 g Wasser
- 130 g Frühlingszwiebeln in Stücken
- 2 geh. EL Minzblätter frisch
- 120 g Feta in Stücken
-
150
g Camembert in Stücken
nebo 150 g Brie in Stücken - 1 ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 150 g Sahne
- 5 g Agar-Agar (2 geh. TL oder 2 Pck.)
- Olivenöl zum Einfetten
- 25 g Butter
- 150 g Polenta (Maisgrieß)
- 30 g geriebener Parmesan
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 199 kcal / 817 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 13 g
- Sacharidy
- 15 g
- Vláknina
- 0.8 g
Alternativní recepty
Windbeutel mit Erbsenmousse
4hod.
Spinat-Brokkoli-Terrine
4hod. 45min
Spargelcremesuppe
40min
Ziegenfrischkäse selbstgemacht
40min
Fischpastetchen mit Kurkuma-Sauce
1hod. 30min
Bandnudeln
55min
Buchweizen-Knabberstangen
2hod.
Blumenkohl-Puffer
30min
Krautkrapfen mit weißen Bohnen
1hod. 20min
Amaranth-Knäckebrot
50min
Buchweizencrêpes mit Camembert und frischen Kräutern
1hod. 20min
Blumenkohlsuppe
40min