Polenta-Käse-Terrine im Porreemantel

Polenta-Käse-Terrine im Porreemantel

2.8 9 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 5hod. 30min.
10 Scheiben

Suroviny

  • Porreestange (ca. 2-3 cm Durchmesser)
    1
  • Wasser
    900 g
  • Frühlingszwiebeln in Stücken
    130 g
  • Minzblätter frisch
    2 geh. EL
  • Feta in Stücken
    120 g
  • Camembert in Stücken
    150 g
    150 g Brie, in Stücken
  • Salz
    1 ½ TL
  • Pfeffer
    2 Prisen
  • Sahne
    150 g
  • Agar-Agar (2 geh. TL oder 2 Pck.)
    5 g
  • Olivenöl zum Einfetten
  • Butter
    25 g
  • Polenta (Maisgrieß)
    150 g
  • geriebener Parmesan
    30 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Scheibe

Protein 5 g
Kalorie 817 kJ / 199 kcal
Tuk 13 g
Vláknina 0.8 g
Sacharidy 15 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...