Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 克 豬里肌肉, 切條
- 45 克 米酒
- ½ 茶匙 糖
- 20 克 醬油膏
- 1 大匙 太白粉
- 20 克 油
- 250 克 洋蔥 ,切絲
- 15 克 黑胡椒粗粒
- 20 克 蔥 ,切段(約3公分)
- 10 克 新鮮紅辣椒 ,去籽切絲
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 497 kJ / 119 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Sacharidy
- 14.1 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 2.1 g