Zařízení & příslušenství
黑椒豬柳
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 人份
Suroviny
-
豬里肌肉 切條450 克
-
米酒45 克
-
糖½ 茶匙
-
醬油膏20 克
-
太白粉1 大匙
-
油20 克
-
洋蔥 切絲250 克
-
黑胡椒粗粒15 克
-
蔥 切段(約3公分)20 克
-
新鮮紅辣椒 去籽切絲10 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
3.9 g
Kalorie
497 kJ /
119 kcal
Tuk
6 g
Vláknina
2.1 g
Sacharidy
14.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
元氣便當菜
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan