Zařízení & příslušenství
打拋豬肉
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 人份
Suroviny
-
蒜頭20 克
-
新鮮紅辣椒 去籽切碎1 - 2 根
-
薑5 克
-
紅蔥頭5 克
-
油1 大匙
-
豬絞肉 (粗)300 克
-
醬油1 大匙
-
味醂1 茶匙
-
是拉差香甜辣椒醬2 大匙
-
米酒1 大匙
-
白胡椒粉2 小撮
-
新鮮九層塔 只取葉子、切碎20 片
-
魚露1 大匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
15.135 g
Kalorie
579 kJ /
138 kcal
Tuk
6.533 g
Vláknina
0.245 g
Sacharidy
2.412 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
充滿好奇的料理家
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
東南亞風味在我家
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan