打拋豬肉
TM31 TM5 TM6

打拋豬肉

3.2 (22 hodnocení)

Suroviny

  • 20 克 蒜頭
  • 1 - 2 根 新鮮紅辣椒, 去籽切碎
  • 5 克 薑
  • 5 克 紅蔥頭
  • 1 大匙 油
  • 300 克 豬絞肉 (粗)
  • 1 大匙 醬油
  • 1 茶匙 味醂
  • 2 大匙 是拉差香甜辣椒醬
  • 1 大匙 米酒
  • 2 小撮 白胡椒粉
  • 20 片 新鮮九層塔, 只取葉子、切碎
  • 1 大匙 魚露

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
579 kJ / 138 kcal
Protein
15.135 g
Sacharidy
2.412 g
Tuk
6.533 g
Vláknina
0.245 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty