打拋豬肉

打拋豬肉

3.2 23 rating
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 人份

Suroviny

  • 蒜頭
    20 克
  • 新鮮紅辣椒 去籽切碎
    1 - 2 根
  • 5 克
  • 紅蔥頭
    5 克
  • 1 大匙
  • 豬絞肉 (粗)
    300 克
  • 醬油
    1 大匙
  • 味醂
    1 茶匙
  • 是拉差香甜辣椒醬
    2 大匙
  • 米酒
    1 大匙
  • 白胡椒粉
    2 小撮
  • 新鮮九層塔 只取葉子、切碎
    20 片
  • 魚露
    1 大匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 15.135 g
Kalorie 579 kJ / 138 kcal
Tuk 6.533 g
Vláknina 0.245 g
Sacharidy 2.412 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...