Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 克 蒜頭
- 1 - 2 根 新鮮紅辣椒, 去籽切碎
- 5 克 薑
- 5 克 紅蔥頭
- 1 大匙 油
- 300 克 豬絞肉 (粗)
- 1 大匙 醬油
- 1 茶匙 味醂
- 2 大匙 是拉差香甜辣椒醬
- 1 大匙 米酒
- 2 小撮 白胡椒粉
- 20 片 新鮮九層塔, 只取葉子、切碎
- 1 大匙 魚露
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 579 kJ / 138 kcal
- Protein
- 15.135 g
- Sacharidy
- 2.412 g
- Tuk
- 6.533 g
- Vláknina
- 0.245 g