Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de lait
- 1050 g d'eau
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 2 c. à café de sel
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de sucre en poudre
- 560 g de farine, et un peu pour le plan de travail
- 2 c. à soupe de bicarbonate de sodium
- fleur de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 609.8 kJ / 145.7 kcal
- Protein
- 4.2 g
- Sacharidy
- 28.2 g
- Tuk
- 1.6 g
- Nasycený tuk
- 0.4 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 771.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brioche feuilletée
5h
Brioche butchy à partager
3h 50min
Bretzels allemands
2 godz. 15 min
Gressins au fromage et pesto tout vert
1 Std. 30 Min
Brioche extra moelleuse
3h 45 min
FOIRE démonstration
1h
Petits pains au lait et sucre perlé
3h 25min
Pain au lait roulé fourré à la crème de pommes et de noix
1h 50min
Brioches italiennes
3h 15min
Pains à burgers américains
3h 15min
Brioche butchy à la fleur d'oranger
3h
Brioche à la mie filante
1h 45min