Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ bouquet de persil frais
- ½ bouquet de coriandre fraîche
- 10 - 12 feuilles de basilic frais
- 2 gousses d'ail
- 100 g d'huile d'olive
- 40 g de jus de citron fraîchement pressé
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 300 g de tomates, coupées en dés (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 400 g
- Kalorie
- 4087 kJ / 990 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 101 g
- Nasycený tuk
- 15 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 610 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carpaccio de saint-jacques aux agrumes
20min
Tartare de veau à l'italienne, salade de fenouil
1h 45min
Tartare de daurade à la thaïe
1h 15min
Ceviche de daurade au pamplemousse
1h 5min
Tartare de saumon aux fruits de la Passion
15min
Tarama aux œufs de cabillaud
1h 15min
Ceviche de poisson
30min
Côte de bœuf, sauce chimichurri, pommes en éventail
1 Std. 25 Min
Tartare de bar aux fruits de la Passion
20min
Tarama maison, toasts de concombre
3 Std. 25 Min
Ceviche de dorade
10min
Sauce chimichurri
5min