Foie gras poêlé, purée de panais et crumble

Foie gras poêlé, purée de panais et crumble

4.7 7 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
8 portions

Suroviny

Le crumble
  • 180 g de parmesan coupé en morceaux
  • 150 g de beurre coupé en morceaux
  • 240 g de farine de blé
  • 5 brins de persil frais équeutés
La gelée de citron
  • 400 g de jus de citron
  • 20 g de sucre en poudre
  • 8 g d'agar-agar
La purée de panais et potiron
  • 700 g d'eau
  • 650 g de panais coupé en morceaux
  • 700 g de chair de potiron coupée en morceaux
  • 200 g de lait
  • 5 pincées de sel
  • 5 pincées de poivre moulu
  • 60 g de beurre en morceaux
  • 8 petites escalopes de foie gras de canard cru

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 749.6 mg
Protein 15.6 g
Kalorie 2434 kJ / 584.4 kcal
Tuk 38.4 g
Vláknina 5.6 g
Nasycený tuk 23.4 g
Sacharidy 40 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...