Velouté froid de petits pois à la menthe et à la ricotta

Velouté froid de petits pois à la menthe et à la ricotta

4.4 23 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 portions

Suroviny

  • 600 g de petits pois frais (en réserver quelques-uns pour la finition)
  • 100 g d'oignon coupé en quatre
  • 1 bouquet de menthe fraîche équeuté
  • 500 g d'eau
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 200 g de ricotta
  • 4 tranches de pain de campagne
  • ½ botte de ciboulette fraîche ciselée
  • 1 filet d'huile d'olive

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 16 g
Kalorie 1093 kJ / 261 kcal
Tuk 10 g
Sacharidy 26 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...