Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 gousses d'ail (10-15 g)
- 100 g de mie de pain, coupée en morceaux
- 400 g de tomates, coupées en quatre
- 40 g d'huile d'olive
- 3 pincées de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 514.5 kJ / 123.3 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Sacharidy
- 11.5 g
- Tuk
- 7.2 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Vláknina
- 369.2 g
- Sodík
- 0.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gaspacho de poivron, réduction de balsamique
20min
Gaspacho concombre-feta
10 min
Gaspacho de melon, pancetta grillée, pignons et basilic
55 min
Gaspacho
12 Std.
Soupe froide de concombre au basilic
10 min
Velouté froid de petits pois à la menthe et à la ricotta
35min
Gaspacho tomate-pastèque au balsamique
25min
Pannacotta feta et coulis de poivron
2h 40min
Dip artichaut-mascarpone
15 Min
Soupe froide de courgette à la grecque
2 godz. 15 min
Pesto
5 min
Soupe froide courgette, chèvre et cumin
40min