
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 900 g de tomates coupées en quatre
- 300 g de concombres coupés en tronçons
- 200 g de poivrons rouges coupés en morceaux
- 60 g d'oignons nouveaux
- 20 g d'huile d'olive
- 30 g de vinaigre balsamique
- 1 c. à café de sel
- 3 pincées de piment d'Espelette et un peu pour la finition
- 6 œufs moyens (53-63 g) froids
- l'eau jusqu'au marquage 1 litre (l)
- 50 g de concombre
- 100 g de poivron jaune
- 100 g de feta
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 215.8 kcal / 898.8 kJ
- Protein
- 11 g
- Tuk
- 14 g
- Sacharidy
- 9.7 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Nasycený tuk
- 4.7 g
- Sodík
- 564.2 mg
Alternativní recepty
Gaspacho tomate-fraise-basilic
10min
Gaspacho
1hod. 15min
Menu express - Soupe de pastèque au balsamique
20min
Gaspacho tomate-pastèque au balsamique
25min
Gaspacho
12hod.
Gaspacho tomate-gambas
2hod. 30min
Gaspacho de poivron, réduction de balsamique
20min
Gaspacho concombre-feta
10min
Juillet - Gaspacho et sorbet tomate basilic
2hod. 30min
Gaspacho
1hod. 15min
Salmorejo (crème espagnole à la tomate)
10min
Soupe froide de courgette à la grecque
2hod. 15min