Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 900 g de tomates, coupées en quatre
- 300 g de concombres, coupés en tronçons
- 200 g de poivrons rouges, coupés en morceaux
- 60 g d'oignons nouveaux
- 20 g d'huile d'olive
- 30 g de vinaigre balsamique
- 1 c. à café de sel
- 3 pincées de piment d'Espelette, et un peu pour la finition
- 6 œufs moyens (53-63 g), froids
- l'eau jusqu'au marquage 1 litre (l)
- 50 g de concombre
- 100 g de poivron jaune
- 100 g de feta
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 898.8 kJ / 215.8 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 9.7 g
- Tuk
- 14 g
- Nasycený tuk
- 4.7 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 564.2 mg
Alternativní recepty
Velouté froid de petits pois à la menthe et à la ricotta
35 Min
Soupe froide concombre-menthe et quenelles de chèvre frais
15 Min
Gaspacho
12h
Gaspacho tomate-abricot
1 Std. 20 Min
Soupe de melon au basilic
2 Std. 15 Min
Gaspacho concombre-feta
10 Min
Gaspacho tomate-poivron et salsa câpres-abricots moelleux
10 Min
Gaspacho de tomate aux croûtons persillés
20 Min
Salmorejo (crème espagnole à la tomate)
10 Min
Gaspacho tomate-pastèque au balsamique
25 Min
Gaspacho de carotte
1 Std. 40 Min
Soupe froide de courgette à la grecque
2 Std. 15 Min