Kompatibilní verze
Soupe froide concombre-menthe et quenelles de chèvre frais
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 gousse d'ail
- 1 oignon, coupé en quater
- 1 c. à soupe d'huile d'olive, et 1 filet
- 500 g de concombre, épépiné
- 150 g de yaourt
- 150 g d'eau
- 30 feuilles de menthe
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de fromage de chèvre frais
- 15 olives noires, en petits morceaux
- 40 g de noisettes, hachées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1367 kJ / 329 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 10 g
Alternativní recepty
Soupe de courgette, chèvre et noisette
20min
Velouté de champignons, pois chiches et fromage de chèvre
30min
Velouté de petits pois et feta
35min
Gaspacho concombre-feta
10min
Soupe châtaignes-champignons, croûtons de pain d’épice
50min
Soupe de concombre à la menthe
15min
Soupe froide de concombre au basilic
10min
Soupe froide au concombre
1h
Gaspacho
2 Std. 25 Min
Soupe froide de courgette à la grecque
2h 15min
Soupe de panais au pain d'épices
35min
Soupe froide courgette, chèvre et cumin
40min