Kompatibilní verze
Soupe froide concombre-menthe et quenelles de chèvre frais
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 gousse d'ail
- 1 oignon, coupé en quater
- 1 c. à soupe d'huile d'olive, et 1 filet
- 500 g de concombre, épépiné
- 150 g de yaourt
- 150 g d'eau
- 30 feuilles de menthe
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de fromage de chèvre frais
- 15 olives noires, en petits morceaux
- 40 g de noisettes, hachées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1367 kJ / 329 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 10 g
Alternativní recepty
Gaspacho de carotte
1 Std. 40 Min
Velouté de petits pois et feta
35min
Soupe froide à l'avocat et citron, tartines de chèvre frais
15min
Gaspacho tomate-poivron et salsa câpres-abricots moelleux
10 min
Gaspacho tomate-fraise-basilic
10 min
Gaspacho de tomate aux croûtons persillés
20min
Gaspacho melon, abricot et feta
30min
Gaspacho tomate-abricot
1 godz. 20 min
Velouté froid de petits pois à la menthe et à la ricotta
35min
Soupe de concombre à la menthe
15min
Soupe froide de courgette à la grecque
2h 15min
Velouté de châtaignes et pointe de Chartreuse
40min