Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de raifort frais, fraichement pelé
-
500
g de betteraves crues, pelées, coupées en deux ou en quatre
nebo 500 g de betteraves, cuites, pelées, coupées en deux ou en quatre (voir conseil) - ½ bouquet de persil frais
- 40 g d'huile d'olive
- 40 g de vinaigre et un peu plus pour l'assaisonnement
- ¾ de c. à café de sel et un peu plus pour l'assaisonnement
- 4 pincées de poivre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 660 kJ / 158 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 10 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 466 mg
Alternativní recepty
Salade pommes-carottes
5min
Salade de fenouil au parmesan (TM6)
10min
Pique-nique : salade de pommes de terre, dip roquette-tomates, pain d'épeautre, kouglof au citron
3h
Salade de crudités
10min
Riz Casimir
45 min
Poêlée de riz aux légumes asiatiques
55 min
Sauce balsamique
10min
Salade estivale de cornettes aux courgettes
30 min
Salade de lentilles
30 min
Salade d’Ebly à la vinaigrette de légumes
35 min
Salade de brocoli aux pignons de pin
5min
Sauce à salade à la française
20 min