Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 100 g di pane bianco raffermo, la mollica
- 30 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di melanzana a pezzi (2 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 uovo
- 400 g di carne trita
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di cipolle a listarelle
- 200 g di acqua
- 1 dado per brodo di carne
- 2 cucchiai di panna da cucina
- 1 pizzico di noce moscata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1915 kJ / 457.8 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 25.7 g
- Tuk
- 26.8 g
- Nasycený tuk
- 8.3 g
- Vláknina
- 3.9 g
Alternativní recepty
Bocconcini di pollo in salsa di peperoni
1h
Polpettone ai funghi con crema di cipolle
1h
Polpettone classico (TM6)
1h 15min
Polpettoni di peperoni
1h 20 min
Polpettone di carne con purè di patate e zucca (Bimby Friend)
1h 5min
Polpettone classico
1h 15min
Polpettone con salsa ai funghi
1h 30 min
Polpettone al Varoma con contorno
1 godz. 45 min
Polpettone con crema di peperoni
55 min
Polpettone con zucchine, speck e mozzarella
1h
Polpettone zucca e spinaci
1h 15min
Polpettone ripieno di spinaci e formaggio (TM6)
1h 15min