Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 100 g di pane bianco raffermo, la mollica
- 30 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di melanzana a pezzi (2 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 uovo
- 400 g di carne trita
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di cipolle a listarelle
- 200 g di acqua
- 1 dado per brodo di carne
- 2 cucchiai di panna da cucina
- 1 pizzico di noce moscata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1915 kJ / 457.8 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 25.7 g
- Tuk
- 26.8 g
- Nasycený tuk
- 8.3 g
- Vláknina
- 3.9 g
Alternativní recepty
Polpettone ai funghi con crema di cipolle
1h
Polpettone con zucchine, speck e mozzarella
1h
Polpette alla calabrese
50min
Polpettone ripieno di spinaci e formaggio (TM6)
1h 15min
Polpettone classico
1h 15min
Polpette di carne e melanzane
50min
Polpettone con crema di peperoni
55 Min
Polpettone con salsa ai funghi
1 Std. 30 Min
Funghi ripieni di salsiccia
40min
Polpettone di patate e salsiccia con cuore filante
1 Std. 20 Min
Polpettone classico (TM6)
1h 15min
Bocconcini di pollo alla cacciatora con olive
40min