Kompatibilní verze
Fiori di zucca ripieni di patate, scamorza e prosciutto
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 100 g di scamorza a pezzi
- 100 g di prosciutto cotto a pezzi
- 500 g di acqua
- 300 g di patate, pelate e a fette sottili
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato + q.b.
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 12 fiori di zucca puliti, privati del pistillo
- pangrattato q.b.
- burro q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 366.5 kJ / 87.6 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Sacharidy
- 4.9 g
- Tuk
- 4.9 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 205.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filetti di salmone con patate e zucchine
1h 15 min
Risotto cavolo cappuccio viola e Gorgonzola
35 Min
Mini sformati di ricotta con prosciutto cotto e verza
40min
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50min
Ghiaccioli tricolore
7 Std. 15 Min
Insalata nizzarda
30min
Insalata di pasta con pesto di zucchine e pomodorini confit
1h 30min
Cannelloni alla zucca e provola
1h 50 min
Sfogliatine di porri e finocchi al formaggio di capra (TM6)
45min
Cheesecake al melone
5h 30min
Tortini asparagi e Parmigiano Reggiano
1h 30min
Cheesecake al tiramisù
6h 30min