Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de gingembre frais, coupé en tranches (2 mm)
- 70 g d'huile de sésame
- 60 g de sucre roux
- 45 g de sauce de soja
- 60 g de vinaigre balsamique
- 100 g de ciboules, coupées en rondelles (1 cm), et un peu pour la finition
- 2 anis étoilés
- 500 g de travers de porc, coupés en côtes individuelles (env. 5 cm de long)
- 600 g d'eau
- 200 g de riz basmati
- 2 c. à soupe de farine de blé
- 20 g de graines de sésame
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 6876 kJ / 1643.5 kcal
- Protein
- 52 g
- Sacharidy
- 132 g
- Tuk
- 100 g
- Nasycený tuk
- 25 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 1.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rôti de porc farci aux dattes, sauce à l'échalote
1u.
Pilaf de riz sauvage au porc
1h 10 min
Cuisse de poulet en croûte de sel, pommes de terre épicées
1 Std. 20 Min
Sous-vide épaule de porc, désossée
12hod. 25min
Ragoût de dinde à la crème et aux champignons
4h
Porc au caramel
45min
Osso-buco cuisson lente
1 Std. 50 Min
Goulasch de bœuf cuisson lente
2h 45min
Travers de porc sauce au café
40min
Poitrine de porc, nouilles ramen et sauce barbecue
4h 25min
Joues de bœuf au cidre
3 godz. 15 min
Ribs de porc sauce aigre-douce
40min