Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de gingembre frais, coupé en tranches (2 mm)
- 70 g d'huile de sésame
- 60 g de sucre roux
- 45 g de sauce de soja
- 60 g de vinaigre balsamique
- 100 g de ciboules, coupées en rondelles (1 cm), et un peu pour la finition
- 2 anis étoilés
- 500 g de travers de porc, coupés en côtes individuelles (env. 5 cm de long)
- 600 g d'eau
- 200 g de riz basmati
- 2 c. à soupe de farine de blé
- 20 g de graines de sésame
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 6876 kJ / 1643.5 kcal
- Protein
- 52 g
- Sacharidy
- 132 g
- Tuk
- 100 g
- Nasycený tuk
- 25 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 1.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Joues de bœuf au cidre
3h 15min
Porc au caramel
45 min
Poisson aigre-doux et riz jasmin
1h 5min
Ribs de porc sauce aigre-douce
40 min
Cuisse de poulet en croûte de sel, pommes de terre épicées
1 Std. 20 Min
Porc aux légumes à la Chinoise
1 Std. 20 Min
Poulet mariné aux oignons et champignons noirs
55min
Travers de porc sauce barbecue
4h 25min
Confit de canard aux petits légumes
35min
Poitrine de porc, nouilles ramen et sauce barbecue
4h 25min
Bœuf sauce au whisky avec des pommes de terre
2 Std. 40 Min
Bœuf coco
3 Std. 20 Min