Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Champignons, ggf. halbiert
- 70 g Butter, in Stücken
- 100 g Brotchips (Sorte: Knoblauch)
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 3 - 4 Stängel Thymian, abgezupft
- 2 Eiweiß
- 1 TL Limettenschale, abgerieben
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ½ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 1 TL Steinpilzpulver
- 800 g Rinderfilet (4 Stücke à 200 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2244 kJ / 536 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 29 g
- Nasycený tuk
- 16 g
- Vláknina
- 6.1 g
- Sodík
- 662 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pilz-Hackfleisch-Bolognese mit Bandnudeln
1 Std.
Lachs-Curry
25 Min
Hähnchen in Gorgonzolasauce mit Nudeln
45 Min
Grünes Garnelen-Curry mit Blumenkohl-Reis
50 Min
Sauerbratenragout
48 Std.
Gegrillte Whiskey-Ananas mit Frischkäsecreme
20 Min
Gedämpftes Kräuterfilet mit Marktgemüse und Blattsalat
45 Min
Kalbsfilet mit Radieschen und pinkem Stampf
1h 10min
Schweinefilet mit Gorgonzolakruste und Kräutergratin
1 Std. 30 Min
Mafalde mit Ente und Kürbis
45 Min
Schlemmerfilet à la Bordelaise
35 Min
Cordon Bleu von der Hähnchenbrust mit Pilz-Risotto
1 Std. 30 Min