
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Champignons ggf. halbiert
- 70 g Butter in Stücken
- 100 g Brotchips (Sorte: Knoblauch)
- 60 g Parmesan in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 3 - 4 Stängel Thymian abgezupft
- 2 Eiweiß
- 1 TL Limettenschale abgerieben
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ½ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 1 TL Steinpilzpulver (volitelně)
- 800 g Rinderfilet (4 Stücke à 200 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 536 kcal / 2244 kJ
- Protein
- 38 g
- Tuk
- 29 g
- Sacharidy
- 29 g
- Vláknina
- 6.1 g
- Nasycený tuk
- 16 g
- Sodík
- 662 mg
Alternativní recepty
Schweinefilet aus dem Ofen mit Reis
1hod. 20min
Spargelsalat mit Pumpernickel-Erde und wachsweichem Eigelb
35min
Spargel-Lachs-Cannelloni
1hod. 30min
Hirschrücken mit Cranberry-Kompott, Pilz-Knödeln und Kürbis
2hod. 30min
Schweinefilet mit Gorgonzolakruste und Kräutergratin
1hod. 30min
Mafalde mit Ente und Kürbis
45min
Rindersteaks mit Tomaten-Salsa und Pimientos
50min
Schlemmerfilet unter der Knusperhaube
45min
Hähnchen in Gorgonzolasauce mit Nudeln
45min
Lachs-Curry
25min
Schweinefilet mit grüner Pfeffersauce
1hod. 15min
Rheinischer Sauerbraten
51hod.