Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g Petersilie, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt, in Stücken
- 150 g Salami, in Scheiben, halbiert
- 200 g Fenchel, in Stücken
-
100
g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
nebo 1 rote Paprika, in Stücken - 30 g Öl
- 1 TL Zucker
- 2 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 20 g Zitronensaft
- 2 TL Dijon-Senf
- 1500 g Wasser
- 300 g Farfalle
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2435 kJ / 582 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 77 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 7.7 g
- Sodík
- 1961 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Überbackene Spitzpaprika mit Merguez und Reis
30min
Chili con Chorizo
30min
Locro Argentino
30min
Linguine in Zitronen-Kapern-Sauce
30min
Möhrenrisotto mit Bratwurstkugeln
40min
Spargel-Nuss-Pasta
45min
Erbsennudeln mit Bohnen-Chorizo-Sauce und Skrei
30min
Trauben-Käse-Quiche mit Walnüssen
45min
Curry-Couscous-Salat mit grünen Bohnen
30min
Kürbis-Tomaten-Gemüse mit Bratwurstklößchen und Kartoffeln
45min
Gurken-Lachs-Ragout
30min
Spanische Tortilla
45min