Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g Petersilie, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt, in Stücken
- 150 g Salami, in Scheiben, halbiert
- 200 g Fenchel, in Stücken
-
100
g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
nebo 1 rote Paprika, in Stücken - 30 g Öl
- 1 TL Zucker
- 2 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 20 g Zitronensaft
- 2 TL Dijon-Senf
- 1500 g Wasser
- 300 g Farfalle
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2435 kJ / 582 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 77 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 7.7 g
- Sodík
- 1961 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Curry-Couscous-Salat mit grünen Bohnen
30 min
Spätzle-Auflauf mit Spinat
55min
Kartoffelsalat mit Zuckerschoten und Backerbsen
1h 10min
Pflaumen-Bulgur mit Honig-Speck
35min
Tagliatelle mit Pastinaken-Pesto
1h
Überbackene Spitzpaprika mit Merguez und Reis
30 min
Schupfnudel-Salat mit Birnen, Bohnen und Speck
45 min
Spargel-Nuss-Pasta
45 min
Apfel-Radieschen-Kartoffel-Salat
50min
Mairübchen-Ragout mit Flusskrebsen und Gnocchi
30 min
Melonensalat mit Joghurt und Halloumi
15min
Gnocchi mit grünem Spargel und Zitronenrahm
35min