Lauwarmer Fenchel-Farfalle-Salat mit Salami
TM6 TM5

Lauwarmer Fenchel-Farfalle-Salat mit Salami

3.8 (44 hodnocení)

Suroviny

  • 10 g Petersilie, abgezupft
  • 1 Knoblauchzehe
  • 1 rote Chilischote, frisch, entkernt, in Stücken
  • 150 g Salami, in Scheiben, halbiert
  • 200 g Fenchel, in Stücken
  • 100 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
    nebo 1 rote Paprika, in Stücken
  • 30 g Öl
  • 1 TL Zucker
  • 2 TL Salz
  • ½ TL Pfeffer
  • 20 g Zitronensaft
  • 2 TL Dijon-Senf
  • 1500 g Wasser
  • 300 g Farfalle

Nutriční hodnoty
na 1 Portion
Kalorie
2435 kJ / 582 kcal
Protein
22 g
Sacharidy
77 g
Tuk
21 g
Nasycený tuk
5 g
Vláknina
7.7 g
Sodík
1961 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty