Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g Petersilie, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt, in Stücken
- 150 g Salami, in Scheiben, halbiert
- 200 g Fenchel, in Stücken
-
100
g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
nebo 1 rote Paprika, in Stücken - 30 g Öl
- 1 TL Zucker
- 2 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 20 g Zitronensaft
- 2 TL Dijon-Senf
- 1500 g Wasser
- 300 g Farfalle
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2435 kJ / 582 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 77 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 7.7 g
- Sodík
- 1961 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tagliatelle mit Pastinaken-Pesto
1 Std.
Pflaumen-Bulgur mit Honig-Speck
35 Min
Bunte Rotkohlnudeln
45 Min
Lamm unter der Ziegenkäsehaube mit Portwein-Zwiebel-Risotto
1 Std. 15 Min
Kartoffelsalat mit Zuckerschoten und Backerbsen
1 Std. 10 Min
Frittata mit Ziegenfrischkäse und karamellisierten roten Zwiebeln
40 Min
Schupfnudel-Salat mit Birnen, Bohnen und Speck
45 Min
Curry-Couscous-Salat mit grünen Bohnen
30 Min
Gnocchi-Birnen-Salat mit Radicchio und Gorgonzola
45 Min
Mie-Nudel-Lasagne
1 Std. 30 Min
Schnelle Fenchelquiche
40 Min
Rosenkohl-Kartoffel-Auflauf mit Maronen
1 Std. 30 Min