Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Zucchini, Enden abgeschnitten, ggf. halbiert
- 150 g Aubergine, klein, halbiert
- 100 g Fenchel, in Stücken
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 20 g Pinienkerne (siehe Tipp)
- 60 g Olivenöl
- 20 g Basilikum, abgezupft
- ½ TL Salz
- ¼ TL Zitronenschale, gerieben
- 50 g Kalamata Oliven, entsteint
- 80 g Cherry-Tomaten
- 4 - 6 Zweige Thymian
- 400 g Pangasiusfilets, in 2 Stücken (à 200 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2532 kJ / 605 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 44 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 5.2 g
- Sodík
- 1162 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Leinsamen-Flammkuchen mit Lachs und Champignons
40 dk
Garnelen-Blumenkohlreis mit Gemüse
30 Min
Kabeljau mit Minze und Linsenstampf
45 Min
Eier-Spargel-Salat mit Lachs und Senfsauce
1h
Kabeljau mit Senfsauce, Petersilienwurzelcreme und Brokkoli
1h
Tomaten-Kabeljau en papillote mit Reis
1h
Puten-Gemüse-Gyros
30 Min
Salat mit gebratenen Garnelen
20 dk
Gemüse-Lachs-Auflauf
1 Std. 15 Min
Gurken-Lachs-Ragout
30 Min
Low-Carb-Nudeln mit Hähnchen und Asia-Gemüse
40 dk
Hackfleisch-Hirtenkäse-Auflauf
45 Min