Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Olivenöl
- 20 g Tomatenmark
- 3 - 5 g Thymian, abgezupft
- 5 - 10 g gelbe Currypaste
- 3 Knoblauchzehen
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 800 g Rinderfond aus dem Glas
- 300 - 400 g Kichererbsen, aus der Dose, abgetropft
- 300 g Möhren, in Stiften (1 x 6 cm)
- 200 g rote Spitzpaprika, in Ringen
- 200 g Staudensellerie, in Rauten (3 cm)
- 400 g Rinderhüfte, in Streifen
- 10 g Basilikum, abgezupft, in feinen Streifen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1651 kJ / 395 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 15 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 10.2 g
- Sodík
- 962 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Scharfe Spitzkohl-Curry-Suppe mit Geflügelhackbällchen
45p
Putengulaschsuppe
45p
Zitronen-Parmesan-Hähnchen mit Zucchininudeln
30 min
Sauerkraut-Rahm-Gulasch mit Gnocchi
1óra 30p
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1h 20 min
Grünes Garnelen-Curry mit Blumenkohl-Reis
50p
Erbsennudeln mit Bohnen-Chorizo-Sauce und Skrei
30 min
Mariniertes Hähnchen mit Erdnusssauce
1h
Feijoada
16 Std.
Rumänische Kohlrouladen (Sarmale)
3 Std. 50 Min
Ajvar-Couscous mit Hähnchen
30 min
Hackbraten mit Pinienkern-Kräuter-Kruste und Gemüsesauce
1h