Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Olivenöl
- 20 g Tomatenmark
- 3 - 5 g Thymian, abgezupft
- 5 - 10 g gelbe Currypaste
- 3 Knoblauchzehen
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 800 g Rinderfond aus dem Glas
- 300 - 400 g Kichererbsen, aus der Dose, abgetropft
- 300 g Möhren, in Stiften (1 x 6 cm)
- 200 g rote Spitzpaprika, in Ringen
- 200 g Staudensellerie, in Rauten (3 cm)
- 400 g Rinderhüfte, in Streifen
- 10 g Basilikum, abgezupft, in feinen Streifen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1651 kJ / 395 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 15 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 10.2 g
- Sodík
- 962 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bohneneintopf "bretonische Art"
35min
Pilz-Hackfleisch-Bolognese mit Bandnudeln
1h
Grünes Garnelen-Curry mit Blumenkohl-Reis
50min
Geflügel-Ragout von der Keule
1h
Erbsennudeln mit Bohnen-Chorizo-Sauce und Skrei
30min
Rindfleisch süß-sauer mit Reisnudeln
30min
Ajvar-Couscous mit Hähnchen
30min
Fisch-Gulasch mit Tomaten und Möhren
45min
Hähnchenschenkel en escabeche aus dem Ofen
1h
Geschmortes Zitronen-Zimthähnchen mit Wurzelgemüse
1h 30 min.
Gurken-Lachs-Ragout
30min
Würziges italienisches Huhn in Tomaten-Rotwein-Sauce
1h 15min