Zařízení & příslušenství
Wholemeal Focaccia with Sautéed Vegetables
Příprava 20min.
Celkový 3hod. 20min.
6 portions
Suroviny
Focaccia
-
water300 g
-
honey3 tsp
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast (8 g)2 tsp
-
olive oil plus extra for greasing30 g
-
strong wholemeal bread flour400 g
-
fine sea salt½ tsp
Finalisation
-
onions halved vertically150 g
-
red pepper cut in 4 wedges150 g
-
olive oil30 g
-
fresh rosemary leaves cut in pieces15 g
-
ground black pepper¼ tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
201 mg
Protein
10 g
Kalorie
1544 kJ /
369 kcal
Tuk
11 g
Vláknina
3.5 g
Nasycený tuk
2 g
Sacharidy
57 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Thermomix® Cutter
27 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Olive Spread
5min.
Vegetable Peel Chips and Cheese Balls
35min.
Peanut Milk and Patties
8hod. 55min.
Pink Lemonade
30min.
Mocha Mousse (No Added Sugar)
1hod. 15min.
Berry Foam
10min.
Apricot, Hazelnut and Feta Couscous with Mixed Vegetables
1hod. 15min.
Exotic Fruit Pudding
5min.
Steamed Lemon Cake
2hod. 20min.
Cranberry and Orange Cocktail
5min.
Pistachio and White Chocolate Cookies
50min.
Chocolate Guinness® Cake
2hod. 5min.