Wholemeal Focaccia with Sautéed Vegetables

Wholemeal Focaccia with Sautéed Vegetables

Žádné hodnocení
Příprava 20min
Celkový 3hod. 20min
6 portions

Suroviny

Focaccia
  • water
    300 g
  • honey
    3 tsp
  • dried instant yeast (8 g)
    2 tsp
    20 g fresh yeast, crumbled
  • olive oil plus extra for greasing
    30 g
  • strong wholemeal bread flour
    400 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
Finalisation
  • onions halved vertically
    150 g
  • red pepper cut in 4 wedges
    150 g
  • olive oil
    30 g
  • fresh rosemary leaves cut in pieces
    15 g
  • ground black pepper
    ¼ tsp

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 369 kcal / 1544 kJ
Protein 10 g
Tuk 11 g
Sacharidy 57 g
Vláknina 3.5 g
Nasycený tuk 2 g
Sodík 201 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...