
Zařízení & příslušenství
Wholemeal Focaccia with Sautéed Vegetables
Příprava 20min
Celkový 3hod. 20min
6 portions
Suroviny
Focaccia
-
water300 g
-
honey3 tsp
-
dried instant yeast (8 g)2 tsp
-
olive oil plus extra for greasing30 g
-
strong wholemeal bread flour400 g
-
fine sea salt½ tsp
Finalisation
-
onions halved vertically150 g
-
red pepper cut in 4 wedges150 g
-
olive oil30 g
-
fresh rosemary leaves cut in pieces15 g
-
ground black pepper¼ tsp
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
369 kcal /
1544 kJ
Protein
10 g
Tuk
11 g
Sacharidy
57 g
Vláknina
3.5 g
Nasycený tuk
2 g
Sodík
201 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Thermomix® Cutter
27 recept
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko