Wholemeal Focaccia with Sautéed Vegetables

Wholemeal Focaccia with Sautéed Vegetables

Žádné hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 3hod. 20min.
6 portions

Suroviny

Focaccia
  • water
    300 g
  • honey
    3 tsp
  • dried instant yeast (8 g)
    2 tsp
    20 g fresh yeast, crumbled
  • olive oil plus extra for greasing
    30 g
  • strong wholemeal bread flour
    400 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
Finalisation
  • onions halved vertically
    150 g
  • red pepper cut in 4 wedges
    150 g
  • olive oil
    30 g
  • fresh rosemary leaves cut in pieces
    15 g
  • ground black pepper
    ¼ tsp

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 201 mg
Protein 10 g
Kalorie 1544 kJ / 369 kcal
Tuk 11 g
Vláknina 3.5 g
Nasycený tuk 2 g
Sacharidy 57 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...