Kompatibilní verze
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salad
- 3 oz fennel bulb, trimmed, cut into pieces that fit into feeder tube (reserve fronds to garnish)
- 2 oz red onion, cut into wedges (see Tip)
- 1 radicchio, cut into wedges
- ice cold water
- 2 oranges whole, peel and white pith removed
Orange Balsamic Vinaigrette
- 7 oz vegetable oil
- 3 oz orange juice
- 1 oz balsamic vinegar
- 1 oz honey
- ¼ tsp salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper
- 8 oz feta cheese, crumbled
- ½ avocado, sliced
- Nutriční hodnoty
- na 4 portions
- Kalorie
- 8578.2 kJ / 2050.2 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Sacharidy
- 84.9 g
- Tuk
- 199.5 g
- Nasycený tuk
- 28.6 g
- Vláknina
- 11.2 g
- Sodík
- 662.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Green Goddess Salad
10 min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 min
Green Bean Gremolata
25min
Mushroom Ragu with Zoodles
40min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25min
Green Bean and Radicchio Salad with Chèvre
40min
Texas Caviar
15 min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20min
Olive and Thyme Goat Cheese Dip
10 min