Kompatibilní verze
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salad
- 3 oz fennel bulb, trimmed, cut into pieces that fit into feeder tube (reserve fronds to garnish)
- 2 oz red onion, cut into wedges (see Tip)
- 1 radicchio, cut into wedges
- ice cold water
- 2 oranges whole, peel and white pith removed
Orange Balsamic Vinaigrette
- 7 oz vegetable oil
- 3 oz orange juice
- 1 oz balsamic vinegar
- 1 oz honey
- ¼ tsp salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper
- 8 oz feta cheese, crumbled
- ½ avocado, sliced
- Nutriční hodnoty
- na 4 portions
- Kalorie
- 8578.2 kJ / 2050.2 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Sacharidy
- 84.9 g
- Tuk
- 199.5 g
- Nasycený tuk
- 28.6 g
- Vláknina
- 11.2 g
- Sodík
- 662.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30min
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1 godz. 15 min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30min
Hummus
10 min
Broccoli Stem Slaw
15 Min
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (with Cutter)
20min
Mushroom Ragu with Zoodles
40min
Carrot, Miso and Ginger Dressing
5 min
Sicilian Shrimp Salad
30min
Ramen Noodle Soup
40min
Frijoles negros (Cuban-Style Black Beans)
5h 20min