Zařízení & příslušenství
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 portions
Suroviny
Salad
-
fennel bulb trimmed, cut into pieces that fit into feeder tube (reserve fronds to garnish)3 oz
-
red onion cut into wedges (see Tip)2 oz
-
radicchio cut into wedges1
-
ice cold water
-
oranges whole, peel and white pith removed2
Orange Balsamic Vinaigrette
-
vegetable oil7 oz
-
orange juice3 oz
-
balsamic vinegar1 oz
-
honey1 oz
-
salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
feta cheese crumbled8 oz
-
avocado sliced½
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 4 portions
Sodík
662.8 mg
Protein
6.5 g
Kalorie
8578.2 kJ /
2050.2 kcal
Tuk
199.5 g
Vláknina
11.2 g
Nasycený tuk
28.6 g
Sacharidy
84.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Spring Garden
9 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Sweet and Sour Cucumber Slices
5 min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20 min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 min
Spring Greens and Grapefruit Salad
30 min
Green Goddess Salad
10 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30 min
Mushroom Ragu with Zoodles
40 min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 min
Creamy Broccoli Salad
10 min