Zařízení & příslušenství
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 portions
Suroviny
Salad
-
fennel bulb trimmed, cut into pieces that fit into feeder tube (reserve fronds to garnish)3 oz
-
red onion cut into wedges (see Tip)2 oz
-
radicchio cut into wedges1
-
ice cold water
-
oranges whole, peel and white pith removed2
Orange Balsamic Vinaigrette
-
vegetable oil7 oz
-
orange juice3 oz
-
balsamic vinegar1 oz
-
honey1 oz
-
salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
feta cheese crumbled8 oz
-
avocado sliced½
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 4 portions
Sodík
662.8 mg
Protein
6.5 g
Kalorie
8578.2 kJ /
2050.2 kcal
Tuk
199.5 g
Vláknina
11.2 g
Nasycený tuk
28.6 g
Sacharidy
84.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Spring Garden
9 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Lentil Salad
35min.
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1hod. 15min.
Almond Crusted Salmon with Asparagus Pappardelle
35min.
Mushroom Ragu with Zoodles
40min.
Green Shakshuka
40min.
Green Bean Gremolata
25min.
Citrus Salad with Beet Vinaigrette
20min.
Peeler Beet Carpaccio with Burrata (Metric)
1hod. 25min.
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min.
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1hod. 5min.
Apple and Cranberry Farro Salad
35min.
Creamy Broccoli Salad
10min.