Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 oz garlic cloves, to taste
-
3
oz parsnips, quartered
nebo 3 oz potatoes, quartered - 4 oz green cabbage, cut into pieces (2 in.), divided
- 4 oz fresh baby kale leaves, cut into pieces (2 in.), divided
- 2 oz carrots, cut into pieces (1 in.)
- 1 poblano chili, stem and seeds removed
- 4 oz Brussels sprouts, trimmed, if large cut in quarters
- 4 oz whole tomatoes, quartered
- 1 oz tomato paste
- 3 oz extra virgin olive oil, divided
- 4 oz broccoli raab, cut into pieces (4 in.), divided
- 1 oz zucchini, cubed (approx. 2 in.)
- 2 oz eggplant, cubed (approx. 1 in.)
- ½ oz fresh oregano, leaves only, to taste
- 1 tsp salt
- 2 oz fennel bulb, cubed (approx. 1 in.)
- 2 oz feta cheese, crumbled, to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1268 kJ / 303 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 min
Portuguese Fish and Potato Stew
45min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Minestrone
45min
One-Pot Barley and Vegetables
1 godz. 10 min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1h 5min
Coconut Rice Salad
1 godz.
Thai Curry Noodles
25min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35min
Spaghetti Squash with Chilies, Lime and Dukkah
1h 5min
Indian Vegetable Curry
50min