Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 oz olive oil, plus extra to grease
- 24 oz cauliflower florets
- 14 oz artichoke hearts, in oil, drained
- 4 oz peas, fresh
- 2 tsp garlic powder
- 2 tsp onion powder
- 1 tsp salt
- 2 tsp ground paprika
- 4 oz aged white cheddar cheese, cut into pieces
- 2 oz Gouda cheese, cut into pieces
-
5
oz croutons
nebo 5 oz stale bread, cut into pieces and toasted - 1 oz fresh parsley, leaves only, plus extra to garnish
- 2 garlic cloves
- 1 fresh jalapeño chili, destemmed and deseeded
- 4 oz carrots, cut into pieces (2 in.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2416.6 kJ / 577.6 kcal
- Protein
- 23.8 g
- Sacharidy
- 56.4 g
- Tuk
- 31 g
- Nasycený tuk
- 10.7 g
- Vláknina
- 14 g
- Sodík
- 1391.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 min
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
1 Std.
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Root Vegetable Gratin
1 Std. 25 Min
Mushroom and Feta Strudel with Spinach
1h 10 min
Greek Rice
1 Std. 20 Min
Chickpea Ratatouille
1 Std.
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1 Std. 50 Min
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1 Std. 25 Min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
30 min