Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pizza dough
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 220 g water, room temperature
- 1 tsp white sugar
- 2 tsp dried instant yeast
- 400 g baker's flour
- 1 tsp sea salt
Topping
- extra virgin olive oil, to grease
- 200 g mozzarella cheese, cut into pieces (3 cm)
- 100 g yellow capsicum, cut in 1-2 wedges, seeds and membranes removed
- 100 g red capsicum, cut in 1-2 wedges, seeds and membranes removed
- 80 g white button mushrooms (approx. 5-6 mushrooms), whole, stem removed
- 120 g red onion (1 small onion), peeled, cut into halves vertically
- 100 g zucchini (approx. ½ zucchini), unpeeled, washed and trimmed
- 200 g canned chopped tomatoes
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2639.5 kJ / 630.9 kcal
- Protein
- 26.1 g
- Sacharidy
- 84.4 g
- Tuk
- 20.9 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 5.3 g
- Sodík
- 797.4 mg
Alternativní recepty
Ratatouille Galette (Thermomix® Cutter)
1h 40min
Mushroom and kale risotto
55min
Pickled radishes (Thermomix®️ Cutter, TM6)
72 godz. 30 min
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter)
40min
Tomato pasta with vegetables and feta
30 min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35min
Cinnamon crumpets with autumn fruit (Diabetes)
20min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, TM6)
55min
Prawn and broccoli fried rice (Diabetes)
35min
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter)
20min
Coleslaw (Thermomix® Cutter)
10 Min
Chile con queso cob loaf
40min