Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di cipolla rossa a metà in senso verticale
- 2 cetrioli (circa 400 g ciascuno) non sbucciati, privati delle estremità e divisi a metà nel senso della lunghezza
- 50 g di arachidi tostate salate
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di succo di lime, spremuto fresco
- 20 g di salsa di pesce
- 20 g di zucchero
- 30 g di olio di semi di girasole
- 1 peperoncino piccante fresco, privato dei semi, tagliato a fette sottili (2 mm)
- ½ cucchiaino di sale
- 10 g di coriandolo fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 575.8 kJ / 137.6 kcal
- Protein
- 3.6 g
- Sacharidy
- 12.3 g
- Tuk
- 9.6 g
- Nasycený tuk
- 1.2 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 424.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frittelle di patate aromatiche
45 Min
Insalata di carote grattugiate (TM6)
10min
Smoothie rinfrescante al cetriolo
10min
Cubetti di zucca in agrodolce
Žádné hodnocení
Patate speziate
30 min
Torta al cioccolato con popcorn e glassa al burro di arachidi
1 Std. 30 Min
Spritz analcolico basilico e pompelmo
30 min
Insalata di cetrioli con dressing all'aneto (TM6)
15 min
Insalata di cetrioli con dressing all'aneto
15 min
Gomasio di porro verde
1 Std.
Insalata di cetriolo alla tailandese
15 min
Salsa al sedano (vegan)
15 min