Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di amido di mais (maizena)
- 50 g di mandorle a lamelle, a piacere tostate
- 450 - 500 g di cavolfiore intero (vedere consigli)
- 1000 g di acqua
- 3 cucchiaini colmi di dado per brodo vegetale
- 250 g di passata di pomodoro
- 150 g di pasta al curry
- 180 g di yogurt greco
- 120 g di panna, qualsiasi tipo
- 1 cucchiaino di sale
- 80 g di pomodoro, senza semi a dadini
- 1 peperoncino verde fresco
- coriandolo fresco tritato per servire
-
4
pezzi di pane roti
nebo riso bollito
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2170.2 kJ / 518.7 kcal
- Protein
- 16.5 g
- Sacharidy
- 51.6 g
- Tuk
- 31 g
- Nasycený tuk
- 10.1 g
- Vláknina
- 11.2 g
- Sodík
- 2404.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brodo di verdure con noodles di omelette
50 min
Panini al cumino
16 Std. 30 Min
Zuppa di patate, verza e fagioli, uova all’occhio di bue e porri al vapore.
1 godz. 10 min
Minestrone leggero primaverile; frittata di spinaci e contorno asparagi selvatici
45 min
Melanzane al curry (vegan)
50 min
Purè di patate all'aglio
50 min
Arrosto di lenticchie con patate dolci e purea di sedano rapa e broccoli
1h
Finocchi al gratin vegan (di Rubina Rovini)
40 min
Crauti
96u.
Insalata di cavolfiori e patate
30 min
Patate dolci al forno con salse dip (cetriolini, mango, fagioli neri)
45 min
Mele a Cottura Lenta con crumble di frutta secca
2h 30min