Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di carote, pelate e tagliate verticalmente a pezzi che possano entrare nel foro del coperchio
- 325 g di zucchine pulite, tagliate verticalmente a pezzi che possano entrare nel foro del coperchio
- 75 g di mele non sbucciate, tagliate a spicchi per adattarle al foro del coperchio
Salsa ai broccoli
- 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 60 g di noci sgusciate
- 40 g di porro
- 35 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di broccoli, le cimette a pezzi
- 1 cucchiaino di sale + 1-2 pizzichi
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato + q.b.
- 40 g di vino bianco secco
- 90 g di brodo vegetale
- 2 spicchi di aglio
- ½ cucchiaino di noce moscata in polvere
- 75 g di panna molto densa (circa 48% grassi)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1060 kJ / 253.4 kcal
- Protein
- 6.6 g
- Sacharidy
- 15.7 g
- Tuk
- 19.2 g
- Nasycený tuk
- 5.5 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Sodík
- 587 mg
Alternativní recepty
Petto di pollo e verdure insaporite
45 min
Verdure miste insaporite
30min
Carote insaporite (100 g)
10 Min
Insalata di finocchio, sedano e mela (TM6)
15min
Carote insaporite (400 g)
20 Min
Zucchine a bastoncino insaporite (100 g)
15min
Zucchine a dadini insaporite (100 g)
15min
Porro insaporito (80 g)
15min
Verdure insaporite alla vietnamita con riso jasmine
40min
Peperoni insaporiti (100 g)
15min
Verdure insaporite con salsa ai broccoli
30min
Scalogno insaporito (350 g)
25min