Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di pomodori perino
- 160 g di melanzana lunga, lavata, privata delle estremità e tagliata nel senso della lunghezza in due metà che si adattino al foro del coperchio
- 1 - 2 pizzichi di sale grosso
- 110 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 30 g di noci sgusciate
- 1 spicchio di aglio
- 70 g di foglie di basilico fresche
- 140 g di olio di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 10 g di origano secco
- 200 g di caprino tagliato a fette sottili
- 50 g di miele
- 40 g di aceto bianco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3480.1 kJ / 831.8 kcal
- Protein
- 22.8 g
- Sacharidy
- 18.8 g
- Tuk
- 75.7 g
- Nasycený tuk
- 19.5 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Sodík
- 960.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Braciole pugliesi
1 Std.
Sovracosce di pollo speziate alla birra
1h 30min
Broéto chioggiotto
1h 10min
Boeuf bourguignon
5h 30min
Baguette ripiene
5 Std.
Taralli alle cipolle
3h 30min
Torta pasqualina (senza glutine)
2h
Crepes con peperoni, salame e mozzarella
45 Min
Pane frattau
1 Std.
Insalata di cous cous con melanzane e peperoni
35 Min
Fiori di zucca ripieni di patate, scamorza e prosciutto
1 Std.
Peperoni ripieni di riso
1h 30min