Kompatibilní verze
Baccalà su crema di cime di rapa piccanti e olio all'aglio (di Marisa Maffeo)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Olio all'aglio
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio, privato dell'anima
Cime di rapa piccanti
- 500 g di acqua
- 600 g di cime di rapa
- cubetti di ghiaccio q.b per raffreddare
- 3 filetti di acciuga
- 1 peperoncino
Baccalà in olio cottura
- 1000 g di olio di semi di girasole
- 4 foglie di salvia fresca
- 500 g di baccalà dissalato
Terminare la preparazione
- taralli q.b. per servire
- Nutriční hodnoty
- na 2 porzioni
- Kalorie
- 17899.2 kJ / 4278 kcal
- Protein
- 115.3 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 439.2 g
- Nasycený tuk
- 46.8 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 23.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baccalà alla livornese
35min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1óra 10p
Polpo arrosto con avocado, anguria e aceto al lampone (di Mirko Ronzoni)
1óra 10p
Turbanti di spigola e arancio
1 godz.
Baccalà ricco della Vigilia (TM6)
1 godz.
Crema di fave; pesce spada e contorno mediterraneo
45min
Frittelle di baccalà
12h 50min
Baccalà croccante con friarielli piccanti
1 godz.
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
55min
Spezzatino di ricciola agli agrumi
1 godz.
Baccalà con peperoni cruschi
50min
Baccalà, patate e funghi
45min