Kompatibilní verze
Baccalà su crema di cime di rapa piccanti e olio all'aglio (di Marisa Maffeo)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Olio all'aglio
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio, privato dell'anima
Cime di rapa piccanti
- 500 g di acqua
- 600 g di cime di rapa
- cubetti di ghiaccio q.b per raffreddare
- 3 filetti di acciuga
- 1 peperoncino
Baccalà in olio cottura
- 1000 g di olio di semi di girasole
- 4 foglie di salvia fresca
- 500 g di baccalà dissalato
Terminare la preparazione
- taralli q.b. per servire
- Nutriční hodnoty
- na 2 porzioni
- Kalorie
- 17899.2 kJ / 4278 kcal
- Protein
- 115.3 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 439.2 g
- Nasycený tuk
- 46.8 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 23.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baccalà alla livornese
35 Min
Tegamini di cipolle e alici
1j
Polpo arrosto con avocado, anguria e aceto al lampone (di Mirko Ronzoni)
1h 10 min
Baccalà al Varoma su vellutata di cavolo romano
40 min
Sformato di baccalà
3h 30min
Baccalà al forno con broccoli
1j 30 menit
Baccalà mantecato e rapa rossa di Antonia Klugmann
1j 30 menit
Baccalà croccante con friarielli piccanti
1j
Baccalà alla cappuccina
55 Min
Insalata di baccalà sottovuoto
1j
Baccalà con peperoni cruschi
50 menit
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10 min