Kompatibilní verze
Merluzzo in crosta di erbe con riso e salsa al limone
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Burro alle erbe
- 4 rametti di aneto fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 4 rametti di coriandolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di pangrattato
- 60 g di burro a pezzi
Riso e merluzzo
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 250 g di riso basmati
- 250 g di spinaci freschi
- 600 g di filetti di merluzzo (circa 4 pezzi)
Salsa al limone
- 1 limone, preferibilmente biologico
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- ½ cucchiaino di amido di mais (maizena)
- 1 pizzico di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2624 kJ / 627 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 61 g
- Tuk
- 26 g
- Nasycený tuk
- 15 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 800 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmone al vapore con broccoli, riso e salsa all'aneto
50 menit
Insalata di riso basmati, salmone e avocado
1j
Riso con gamberi e verdure
30 min
Salmone al vino con punte di asparagi e quinoa
45 Min
Uova strapazzate con asparagi e gamberi
15min
Baccalà con spinaci gratinato e crema di zucchine e carote
1j
Patate e bietole con uova affogate
45 Min
Petto di pollo ripieno all'avocado con riso basmati
1j
Insalata di bulgur con pollo e spinaci
45 Min
Riso basmati integrale con carciofi e mazzancolle
55 Min
Insalata di riso con gamberi e verdure
1j
Insalata fredda di riso Venere e tacchino
40 min