Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Zwiebeln, halbiert
- 80 g Gruyère Käse, in Stücken
- 30 g Olivenöl
- 20 g Butter, in Stücken
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 ½ TL brauner Zucker
- 50 g Weißweinessig
- 25 g Mehl
- 800 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Hühnerbrühe (für je 0,5 l) - 1 Lorbeerblatt, getrocknet
-
1
EL Thymianblättchen, frisch
nebo ½ EL Thymian, getrocknet - 12 Scheiben Baguette, geröstet
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 981 kJ / 234 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 292 mg
Alternativní recepty
Zwiebelsuppe
50 menit
Zwiebelsuppe
1j
Französische Zwiebelsuppe
5h 30min
Menü: Rindswangerl mit Knollenselleriepüree und Rahmgemüse
7h 30min
Gorgonzola-Eis mit gedünsteten Birnen und gerösteten Walnüssen
15h
Fermentierte rote Zwiebeln
96h
Zandergulasch mit Petersilerdäpfeln
1j
Sweet Chilli Sauce
40 min
Sous-vide gegarter Schweinebauch mit Kartoffel-Endivien-Stampf
13hod. 15min
Klassische Französische Zwiebelsuppe
1j
Weihnachtlicher Festtagsbraten mit Kürbispüree und Kohlsprossen (vegan)
1h 50min
Karamell-Kaiserschmarrn
1j