Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Emmentaler, in Stücken
Fleischbrühe
- 500 g Rinderknochen, in Stücken (siehe Tipp)
- 100 g Zwiebeln, geviertelt
- 100 g Knollensellerie, in Stücken
- 100 g Porree, in Stücken
- 1 Bund gemischte Kräuter, frisch (z. B. Thymian, Rosmarin, Lorbeer)
- 1550 g Wasser
- ½ TL Pfeffer
- 2 Nelken
Zwiebelsuppe
- 50 g Butter, in Stücken
-
500
g Zwiebeln, in Ringen (1 cm)
nebo 500 g rote Zwiebeln, in Ringen (1 cm) - 2 TL Salz
- 6 - 12 Scheiben Baguette
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1896 kJ / 454 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zwiebelsuppe
50 min
Zwiebelsuppe
1h
Klassische Französische Zwiebelsuppe
1h
Brokkoli-Käse-Suppe mit Croûtons
1h
Blumenkohlcremesuppe mit glasierten Blumenkohlröschen
45 min
Innsbrucker Knoblauchsuppe
45 min
Grüne Spargelsuppe mit Pinienkernen
1h 10 min
Zwiebelsuppe
40 min
Knoblauchsuppe
30 min
Rahmsuppe von Pfifferlingen mit gebratenem Porree
25 min
Spargelcremesüppchen mit Käsechips
40 min
Klassische Französische Zwiebelsuppe
1h