
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Olivenöl
- 200 g rote Zwiebeln in Spalten
- 120 - 150 g Karotten in Scheiben (0,5 cm)
- 50 - 70 g Selleriestangen in Scheiben (0,5 cm)
- 80 g Rotwein
- ¼ TL Zucker
- 4 Schweinswangerl (à ca. 150 g)
- 1 TL Salz
- ½ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 TL frische Rosmarinnadeln
- Wasser bis zur Maximummarkierung
-
30
g Zitronensaft
nebo 1 gestr. TL Zitronensäure (siehe Tipp)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 536 kcal / 2243 kJ
- Protein
- 26 g
- Tuk
- 45 g
- Sacharidy
- 6 g
- Vláknina
- 3 g
- Nasycený tuk
- 16 g
- Sodík
- 89 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hirschragout mit cremiger Polenta
2h 20min
Szegediner Gulasch mit Erdäpfeln
1h
Rosmarin-Rotwein-Lammschulter mit Rohkostsalat und Ciabatta
15h
Lammkeule mit gerösteten Erdäpfeln, Gemüse und Minzsauce
2h 30min
Menü: Rindswangerl mit Knollenselleriepüree und Rahmgemüse
7h 30min
Rindswangerl sous-vide, Parmesan-Erdäpfelpüree und Spinat
16h 45min
Cassoulet mit Lamm und Bohnen
2h
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2h 20min
Rehrücken im Blätterteig
1h 45min
Slow Cooking Hühnerkeulen in Paprikasauce mit Reis
4h
Blunzen-Erdäpfel-Strudel
1h 15min
Rehragout
1h 15min