Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Gruyère Käse, in Stücken
- 25 g Öl
- 500 g Zwiebeln, geachtelt
- 2 TL Mehl (10 g)
- 200 g Weißwein
- 700 g Wasser
- 1 - 2 Prisen Muskat
- 2 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - ½ Baguette, in Würfeln (1 cm)
- 1 Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 895 kJ / 214 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 2.9 g
Alternativní recepty
Klassische Französische Zwiebelsuppe
1h
Sauerkrautsuppe mit Knoblauchsahne
40 min
Zwiebelsuppe
1h
Käsesuppe
15 Min
Französische Zwiebelsuppe
5h 30min
Gorgonzola-Eis mit gedünsteten Birnen und gerösteten Walnüssen
15 Std.
Schweinssulz im Glas (Sülzwurst)
2h 45min
Rote Zwiebel Marmelade mit Vanille und Hot Coffee Spice
45 min
Zwiebelsuppe
45 min
Zwiebelsuppe
40 min
Innsbrucker Knoblauchsuppe
45 min
Knoblauchsuppe
30 min