Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Gruyère Käse, in Stücken
- 25 g Öl
- 500 g Zwiebeln, geachtelt
- 2 TL Mehl (10 g)
- 200 g Weißwein
- 700 g Wasser
- 1 - 2 Prisen Muskat
- 2 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - ½ Baguette, in Würfeln (1 cm)
- 1 Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 895 kJ / 214 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 2.9 g
Alternativní recepty
Zwiebelsuppe
1h
Klassische Französische Zwiebelsuppe
1h
Französische Zwiebelsuppe
5 Std. 30 Min
Innsbrucker Knoblauchsuppe
45min
Käsesuppe
35min
Grüne Spargelsuppe mit Pinienkernen
1h 10min
Zwiebelsuppe
45min
Zwiebelsuppe
40 min
Knoblauchsuppe
30min
Paprikasuppe
30min
Kohlrabi-Kräuter-Suppe mit Lachsforelle
40 min
Frühlingszwiebel-Porree-Cremesuppe
40 min