Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Manchego Käse, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 8 Knoblauchzehen
- 40 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Braten
- 50 g Mehl
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
nebo 1 ½ Würfel Hühnerbrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Paprika de la Vera
- ½ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 900 g Wasser
- 100 g Toastbrot, gewürfelt
- Salz zum Würzen
- 250 g Sahne
- 2 Prisen Chilifäden
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 426 kJ / 102 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 8 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 34 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Knoblauch-Cremesuppe
20 min
Käsesuppe
15min
Cheddar-Brokkoli-Suppe
30 min
Spinatsuppe mit Gorgonzolacreme
35 Min
Knoblauchsuppe mit Hackfleischklößchen
50 menit
Rahmsuppe von Pfifferlingen mit gebratenem Porree
25 min
Parmesan-Kartoffel-Suppe
40 min
Käsesuppe
35 Min
Zwiebelsuppe
40 min
Knoblauch-Cremesuppe
20 min
Almkäsesuppe mit Kräutern und geröstetem Brot
40 min
Innsbrucker Knoblauchsuppe
45 Min