Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Brioche
- 210 g di latte
- 15 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 uovo
- 50 g di zucchero
- 500 g di farina tipo 00 + q.b.
- 5 g di sale
Ripieno
- 150 g di mozzarella per pizza a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di cipolle dorate, in 8 spicchi
- 10 g di vino bianco
- 100 g di prosciutto cotto a cubetti
- 200 g di formaggio fresco spalmabile
- 1 cucchiaino di erbe aromatiche miste secche
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 uovo, sbattuto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1483.3 kJ / 354.5 kcal
- Protein
- 12.9 g
- Sacharidy
- 37.6 g
- Tuk
- 16.7 g
- Nasycený tuk
- 7.2 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 583.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia di patate in padella
1h
Plumcake salato pancetta e datteri
1h
Torrone Guirlache
1h 30 min
Baguette pancetta e provolone
5 Std. 30 Min
Michetta (TM6)
6h 30 min
Crostata salata multicolore
1h
Treccia al salmone
2h 20min
Pane all'acqua
4h
Alberello di biscotti cacao e peperoncino
2 godz.
Bignè craquelin
2 godz.
Corona di pan brioche ripiena di verdure e Asiago
3h 30 min
Danubio salato
3h