Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Brioche
- 210 g di latte
- 15 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 uovo
- 50 g di zucchero
- 500 g di farina tipo 00 + q.b.
- 5 g di sale
Ripieno
- 150 g di mozzarella per pizza a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di cipolle dorate, in 8 spicchi
- 10 g di vino bianco
- 100 g di prosciutto cotto a cubetti
- 200 g di formaggio fresco spalmabile
- 1 cucchiaino di erbe aromatiche miste secche
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 uovo, sbattuto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1483.3 kJ / 354.5 kcal
- Protein
- 12.9 g
- Sacharidy
- 37.6 g
- Tuk
- 16.7 g
- Nasycený tuk
- 7.2 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 583.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Impasto per pane veloce
45 Min
Panini bovoli
4hod.
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1h 30min
Pop corn di patate
1h 30min
Skolebrød (panini norvegesi)
3h 30min
Pastiera salata
2 Std.
Zavata carsolina
5hod.
Focaccia cipolle e zucca
2 Std.
Torta pinguino
1h 30min
Panini al latte e burro
3h 30min
Patate gratinate al formaggio
2 Std.
Danubio salato
3hod.