Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 220 g di zucchero
- 1 arancia, preferibilmente biologica, solo la scorza (senza la parte bianca)
- 500 g di farina tipo 00
- 1 limone, preferibilmente biologico, solo la scorza (senza la parte bianca)
- 250 g di latte intero
- 3 uova
- 10 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 1 bustina di zafferano in polvere
- ½ cucchiaino di sale
- olio di arachidi q.b. per friggere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1218.3 kJ / 291.2 kcal
- Protein
- 8.2 g
- Sacharidy
- 62.8 g
- Tuk
- 2.6 g
- Nasycený tuk
- 1.1 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 132.3 mg
Alternativní recepty
Panada sarda di salsiccia e patate
45min
Toffee al caramello salato
1h 45min
Polenta sarda
1 godz. 30 min
Pardulas
8h 40min
Tiliccas sarde
2h 20min
Papassini sardi
8h 45 min
Pabassinas di Mongongiori
1 godz. 30 min
Panada sarda
2 godz. 55 min
Ravioli dolci fritti
1u.
Ravioli sardi (Culurgiones)
2 godz. 30 min
Bianchini sardi
2h
Seadas
1h 5min