
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 430 g di acqua
-
10
g di lievito di birra fresco sbriciolato
nebo 3 g di lievito di birra disidratato - olio extravergine di oliva q.b.
- 500 g di farina manitoba
- 8 g di sale
- 90 g di Provolone dolce o piccante, a pezzi
- 150 g di pancetta affumicata a cubetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 3553 kJ / 849 kcal
- Protein
- 37.6 g
- Sacharidy
- 129.5 g
- Tuk
- 23.7 g
- Nasycený tuk
- 5.3 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 1821.7 mg
Alternativní recepty
Panada sarda di salsiccia e patate
1 h 30 min
Panini ranocchio
3 h 30 min
Focaccia di patate in padella
1 h
Tortine alle carote
1 h
Brioche salata prosciutto, formaggio e cipolle
4 h
Impasto base per pane
1 h
Biscotti spritz al cioccolato e noci pecan
1 h
Rustici alla carbonara
1 h 30 min
Focaccia morbida
4 h
Cipollata (focaccia con cipolle)
3 h 30 min
Focaccia millebolle
28 h
Pane all'acqua
4 h