Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla al cacao
- 180 g di farina tipo 00
- 20 g di cacao amaro in polvere
- 1 pizzico di sale
- 130 g di burro freddo, a tocchetti
- 80 g di zucchero
- 2 tuorli
Crema
- 60 di zucchero
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 250 g di mascarpone
Terminare la preparazione
- crema gianduia, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 2194.1 kJ / 524.4 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 37.2 g
- Tuk
- 39.7 g
- Nasycený tuk
- 22.8 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 163.3 mg
Alternativní recepty
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1h 30min
Crostata ai pistacchi
4h
Sformato tricolore
1h 30min
Cheesecake alle fragole (senza glutine)
4 godz. 30 min
Salame di cioccolato
3h 10 min.
Crostata morbida gianduia e fragole
1h
Buon compleanno Cookidoo®!
2h
Tortino con il cuore morbido al lampone
3 Std. 30 Min
Panna cotta alle pesche
3u. 15min
Crostata morbida allo yogurt e frutta
4 godz. 30 min
Biscotti friabili al burro
2h 30min
Cheesecake alle fragole
4 godz. 30 min