Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla al cacao
- 180 g di farina tipo 00
- 20 g di cacao amaro in polvere
- 1 pizzico di sale
- 130 g di burro freddo, a tocchetti
- 80 g di zucchero
- 2 tuorli
Crema
- 60 di zucchero
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 250 g di mascarpone
Terminare la preparazione
- crema gianduia, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 2194.1 kJ / 524.4 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 37.2 g
- Tuk
- 39.7 g
- Nasycený tuk
- 22.8 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 163.3 mg
Alternativní recepty
Crostata albicocca e cioccolato fondente
6u.
Meringhe natalizie
8h
Pan di spagna salato natalizio
1u.
Alette di pollo con salsa Buffalo
45 min
Mattonella al fondente e pistacchi (senza lattosio)
5h
Alberelli di sfoglia
1h 30 min
Cioccolatini al caramello salato (TM6)
3h
Torta pinguino
1h 30 min
Cheesecake al tiramisù
6 godz. 30 min
Il tiramisù
6 godz. 30 min
Anelli salati al Parmigiano Reggiano
40min
Cannelloni al ragù
1h 30 min