Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla al cacao
- 180 g di farina tipo 00
- 20 g di cacao amaro in polvere
- 1 pizzico di sale
- 130 g di burro freddo, a tocchetti
- 80 g di zucchero
- 2 tuorli
Crema
- 60 di zucchero
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 250 g di mascarpone
Terminare la preparazione
- crema gianduia, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 2194.1 kJ / 524.4 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 37.2 g
- Tuk
- 39.7 g
- Nasycený tuk
- 22.8 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 163.3 mg
Alternativní recepty
Cheesecake alle fragole
4h 30min
Biscotti spritz al cioccolato e noci pecan
1h
Soufflé di pesce
1h
Torta estasi
45min
Panini ranocchio
3h 30min
Stelle filanti e coriandoli dolci
1 Std. 45 Min
Bostrengo
1h 30min
Dessert al caramello salato e cioccolato
3h 30min
Alberello di biscotti cacao e peperoncino
2 Std.
Rotolo ai frutti rossi
2 Std.
Cheesecake al tiramisù
6h 30min
Torta pinguino
1h 30min