Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta fresca
- 300 g di semola di grano duro
- 3 uova
- 15 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 700 g di funghi porcini freschi a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 60 g di pangrattato
Ravioli
- 50 g di burro
- 2 rametti di salvia fresca
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1422.6 kJ / 340 kcal
- Protein
- 13.5 g
- Sacharidy
- 35.8 g
- Tuk
- 16.8 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 92 g
- Sodík
- 274.6 mg
Alternativní recepty
Turdilli calabresi
1 godz.
Pop corn di patate
1h 30min
Galletto ripieno con funghi e salsiccia
1 godz. 20 min
Nidi di rondine prosciutto e mozzarella
1 godz.
Char siu bao buns con carote all'aceto
4 godz.
Pizza 'nduja e caciocavallo
9h
Tagliatelle ai funghi (senza glutine)
1h 30min
Crema ai funghi (Bimby Friend)
30 min
Spaghetti aglio, olio e peperoncino (Bimby Friend)
25min
Funghi ripieni di salsiccia
40min
Lasagne ai funghi
2 godz.
Lasagne funghi e salsiccia
1h 40min