Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta fresca
- 300 g di semola di grano duro
- 3 uova
- 15 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 700 g di funghi porcini freschi a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 60 g di pangrattato
Ravioli
- 50 g di burro
- 2 rametti di salvia fresca
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1422.6 kJ / 340 kcal
- Protein
- 13.5 g
- Sacharidy
- 35.8 g
- Tuk
- 16.8 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 92 g
- Sodík
- 274.6 mg
Alternativní recepty
Salsa aurora (besciamella al pomodoro)
15 min
Ravioli di sfoglia al basilico con ripieno di seppie
1h 5min
Biscottini glassati speziati (Pfeffernüsse)
2h 40 min
Baguette pancetta e provolone
5h 30min
Cotolette di spinaci
1 Std.
Cassata siciliana
6h 35min
Cannoncini alla crema pasticcera e cioccolato
4h
Cappone agli agrumi con purè di carote
2 godz. 30 min
Pinsa radicchio speck e noci
28h
Ravioli luganega e porcini
2 Std.
Salsa di pomodoro (Bimby Friend)
1 Std. 20 Min
Ravioli lucani
1 Std.