Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Biga
- 100 g di acqua
- 100 g di farina tipo 00
- 5 g di zucchero
- 8 g di lievito di birra fresco
Impasto
- 200 g di farina tipo 00
- 300 g di semola rimacinata di grano duro
- 350 g di acqua
- 130 g di patate cotte
- 10 g di sale
- 90 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 450 g di cipolle rosse a listarelle
- 200 g di pomodorini a metà
- 100 g di olive taggiasche denocciolate
- 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1171.5 kJ / 280 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Sacharidy
- 44.9 g
- Tuk
- 9.2 g
- Nasycený tuk
- 1.4 g
- Vláknina
- 5.5 g
- Sodík
- 551.9 mg
Alternativní recepty
Focaccia di patate in padella
1h
Focaccia pomodorini e olive
3h 30min
Torta salata con melanzane e scamorza
1 godz. 30 min
Focaccia a bastone
5h
Lasagne di verza
2h 30min
Focaccia alle cipolle
2h 40min
Polpette di fave e pecorino
40 min
Pizza caprese
9 Std.
Crostata ripiena alle mele
2h
Torta salata funghi e patate
1 godz. 30 min
Focaccia barese TM6
4h
Pizza barese ai pomodorini
2h