Cipollata (focaccia con cipolle)

Cipollata (focaccia con cipolle)

4.5 13 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 3hod. 30min.
12 pezzi

Suroviny

Biga
  • 100 g di acqua
  • 100 g di farina tipo 00
  • 5 g di zucchero
  • 8 g di lievito di birra fresco
Impasto
  • 200 g di farina tipo 00
  • 300 g di semola rimacinata di grano duro
  • 350 g di acqua
  • 130 g di patate cotte
  • 10 g di sale
  • 90 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 450 g di cipolle rosse a listarelle
  • 200 g di pomodorini a metà
  • 100 g di olive taggiasche denocciolate
  • 1 cucchiaino di sale

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 pezzo

Sodík 551.9 mg
Protein 6.1 g
Kalorie 1171.5 kJ / 280 kcal
Tuk 9.2 g
Vláknina 5.5 g
Nasycený tuk 1.4 g
Sacharidy 44.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...