Onion Bhajis with Chilli Coriander Dip (TM6)
TM6

Onion Bhajis with Chilli Coriander Dip (TM6)

5.0 (5 hodnocení)

Suroviny

Onion Bhajis

  • 300 g onions, halved or cut in wedges that fit in feeder
  • ½ - 1 fresh green chilli, halved, deseeded if desired, to taste
  • 3 Tbsp fresh coriander leaves
  • 100 g chickpea flour (see tip)
  • ½ tsp baking powder
  • ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
  • 1 tsp ground cumin
  • ½ tsp ground turmeric
  • 1 tsp black mustard seeds (volitelně)
  • 20 g freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
  • 100 g water
  • sunflower oil, for deep frying

Coriander Chilli Dip

  • 50 g fresh coriander, leaves and stems, cut in pieces
  • 1 - 2 fresh green chillies, halved, deseeded if desired, to taste
  • 1 cm fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 20 g freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
  • 50 g Greek yoghurt
  • ½ tsp ground cumin
  • ¼ - ½ tsp fine sea salt, to taste

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
814.3 kJ / 194.6 kcal
Protein
10 g
Sacharidy
34 g
Tuk
4.4 g
Nasycený tuk
0.3 g
Vláknina
9.9 g
Sodík
649.4 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty