
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marinade
- 600 g venison diced (2-3 cm)
- 200 g plain yoghurt
- 3 Tbsp chilli paste red
- 1 tsp fine sea salt
- 4 garlic cloves
- 15 g fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
Curry
- 5 Kashmiri dried chillies
- 1 ½ Tbsp coriander seeds
- ¾ tsp cumin seeds
- 200 g onions quartered
- 20 g ghee
- 1 cinnamon stick small
- 5 green cardamom pods
- 3 black cardamom pods
- 2 bay leaves
- 10 garlic cloves
- 250 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 330 kcal / 1381 kJ
- Protein
- 38.7 g
- Tuk
- 10.4 g
- Sacharidy
- 20.5 g
Alternativní recepty
Beef Korma
2hod. 25min
Chicken tikka masala
1hod. 10min
Tikka Paste
1hod.
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6hod. 30min
Lamb Keema with Peas
1hod.
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1hod. 15min
Lamb Rogan Josh
1hod. 45min
Beef Madras
1hod. 30min
Chicken Saag
50min
Keralan Fish Curry
30min
Lamb Korma
4hod.
Prawn Bhuna
30min