Jungli Laal Maas
TM6 TM5

Jungli Laal Maas

3.2 ( 9 hodnocení )

Suroviny

Marinade

  • 600 g venison diced (2-3 cm)
  • 200 g plain yoghurt
  • 3 Tbsp chilli paste red
  • 1 tsp fine sea salt
  • 4 garlic cloves
  • 15 g fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)

Curry

  • 5 Kashmiri dried chillies
  • 1 ½ Tbsp coriander seeds
  • ¾ tsp cumin seeds
  • 200 g onions quartered
  • 20 g ghee
  • 1 cinnamon stick small
  • 5 green cardamom pods
  • 3 black cardamom pods
  • 2 bay leaves
  • 10 garlic cloves
  • 250 g water

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
330 kcal / 1381 kJ
Protein
38.7 g
Tuk
10.4 g
Sacharidy
20.5 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty