Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marinade
- 600 g venison, diced (2-3 cm)
- 200 g plain yoghurt
- 3 Tbsp chilli paste, red
- 1 tsp fine sea salt
- 4 garlic cloves
- 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
Curry
- 5 Kashmiri dried chillies
- 1 ½ Tbsp coriander seeds
- ¾ tsp cumin seeds
- 200 g onions, quartered
- 20 g ghee
- 1 cinnamon stick, small
- 5 green cardamom pods
- 3 black cardamom pods
- 2 bay leaves
- 10 garlic cloves
- 250 g water
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1381 kJ / 330 kcal
- Protein
- 38.7 g
- Sacharidy
- 20.5 g
- Tuk
- 10.4 g
Alternativní recepty
Beef Korma
2 godz. 25 min
Beef Madras
1h 30min
Madras Curry Powder
5 min
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1 godz. 15 min
Lamb saag
1h 30min
Lamb Rogan Josh
1h 45min
Lamb Korma
4 godz.
Tikka Paste
1 godz.
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50min
Kofta Curry
1h 10min
Prawn Bhuna
30 min
Keralan Fish Curry
30 min