Kompatibilní verze
Mini Roast Beef, Beetroot Chutney and Horseradish Rolls
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Beetroot Chutney
- 400 g cooked beetroot, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 100 g red onions, quartered
- 180 g apples, peeled, cored and quartered
- 200 g soft brown sugar
- 100 g red wine vinegar
- 120 g balsamic vinegar
Horseradish Cream
- 60 g crème fraîche
- 50 g mayonnaise
- ½ Tbsp creamed horseradish
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 12 slider buns
- 6 slices roast beef, halved
- 50 g rocket leaves
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 793 kJ / 188 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 7 g
Alternativní recepty
Mince Pies
1 godz. 10 min
Welsh Rarebit with Branston Pickle
20min
Sun-dried Tomato and Rosemary Breadsticks - Bastoncini di pane con pomodori secchi e rosmarino
3h 45min
Mandarin and White Chocolate Trifle
6 Std.
Sticky Toffee Puddings
1 godz.
Sticky Toffee Puddings
1 godz.
Bramley Apple Shortcake
1h 20min
Herb Bread
1 godz. 10 min
Cheese Scones
20min
Irish Cream and Pistachio Fudge
4h 25min
Lemon Posset
2h 40min
Spiced Nuts with Cranberries
30min