Zařízení & příslušenství
Mini Roast Beef, Beetroot Chutney and Horseradish Rolls
Příprava 15min.
Celkový 45min.
12 pieces
Suroviny
Beetroot Chutney
-
cooked beetroot peeled, cut in pieces (3 cm)400 g
-
red onions quartered100 g
-
apples peeled, cored and quartered180 g
-
soft brown sugar200 g
-
red wine vinegar100 g
-
balsamic vinegar120 g
Horseradish Cream
-
crème fraîche60 g
-
mayonnaise50 g
-
creamed horseradish½ Tbsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
slider buns12
-
roast beef halved6 slices
-
rocket leaves50 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 piece
Protein
7 g
Kalorie
793 kJ /
188 kcal
Tuk
7 g
Sacharidy
23 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Bread Sauce
1hod. 25min.
Chestnut and Cranberry Stuffing
1hod. 55min.
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10min.
Brandy Butter
10min.
Irish Cream and Pistachio Fudge
4hod. 25min.
Sloe Gin
2160hod. 20min.
Pulled Pork and Cider Rolls
1hod.
Lemon Posset
2hod. 40min.
Christmas Bread Sauce
15min.
Bread Sauce
1hod. 25min.
Millionaire's Shortbread with a Twist
1hod. 45min.
Sticky Jamaican Ginger Cake
25hod.