Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g d'eau
- 450 g d'endives, coupées en morceaux
- 60 g de blanc de poireau, coupé en morceaux
- 100 g de pomme de terre, coupée en morceaux
-
2
c. à café d'épices à colombo
nebo 2 c. à café de curry en poudre, doux - 150 g de lait de coco
- 160 g de lait demi-écrémé
- 1 c. à soupe de fromage frais, type St Môret®
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre noir moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 635 kJ / 151 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 10.8 g
- Vláknina
- 4.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Velouté de céleri au stilton
35 Min
Crème de chou-fleur à l'amande et saumon fumé
25 Min
Crème de courgette au bleu
25 Min
Crème de chou-fleur
30 Min
Soupe de panais
35 Min
Velouté poireau-curry à la pointe de miel
35 Min
Crème de chou-fleur
40 Min
Velouté de carotte, pomme et curry
50 Min
Soupe de céleri-rave et haddock
45 Min
Potage au poireau
30 Min
Soupe de laitue
35 Min
Potage Saint-Germain
45 Min