Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 280 g de carottes, coupées en tronçons
- 130 g de blancs de poireau, grossièrement émincés
- 170 g de pommes de terre, coupées en cubes
- 800 g d'eau
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 450 g de betteraves cuites, coupées en cubes
- 8 c. à soupe de fromage de chèvre frais, en quenelles
- 25 g de cerneaux de noix, concassés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 565 kJ / 135 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soupe de laitue
35min
Velouté de champignons de Paris à l'estragon
20min
Crème de courgette au bleu
25min
Soupe de panais
35min
Velouté butternut-poivron rouge
30 min
Potage au poireau
30 min
Velouté de potiron à la cannelle
45 min
Velouté de fenouil
30 min
Velouté de panais au poivron rouge
35min
Crème d'endive au colombo
30 min
Velouté de carotte, pomme et curry
50min
Velouté d'épinards au chèvre
35min