Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 280 g de carottes, coupées en tronçons
- 130 g de blancs de poireau, grossièrement émincés
- 170 g de pommes de terre, coupées en cubes
- 800 g d'eau
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 450 g de betteraves cuites, coupées en cubes
- 8 c. à soupe de fromage de chèvre frais, en quenelles
- 25 g de cerneaux de noix, concassés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 565 kJ / 135 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Velouté de potiron à la cannelle
45min
Velouté butternut-poivron rouge
30min
Velouté d'épinards au chèvre
35 Min
Velouté poireau-pomme de terre WW (ex- Weight Watchers®)
25 Min
Velouté de carotte, pomme et curry
50 Min
Velouté poireau-curry à la pointe de miel
35 Min
Soupe de panais
35 Min
Velouté de fenouil
30min
Crème de carotte
30min
Bouillon d'asperge vitaminé
15 Min
Potage de carottes aux fanes
40min
Velouté de betterave au lait de coco
40min