Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 280 g de carottes, coupées en tronçons
- 130 g de blancs de poireau, grossièrement émincés
- 170 g de pommes de terre, coupées en cubes
- 800 g d'eau
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 450 g de betteraves cuites, coupées en cubes
- 8 c. à soupe de fromage de chèvre frais, en quenelles
- 25 g de cerneaux de noix, concassés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 565 kJ / 135 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Velouté d'épinards au chèvre
35min
Soupe de betterave et boulettes aux herbes
1 Std. 10 Min
Velouté de patate douce et de pois chiches
35min
Velouté pomme, carotte, céleri et betterave
40 Min
Soupe de panais
35min
Crème de carotte
30 min
Velouté butternut-poivron rouge
30 min
Velouté patate douce et orange
30 min
Velouté poireau-curry à la pointe de miel
35min
Velouté de champignons de Paris à l'estragon
20 min
Velouté de potiron à la cannelle
45 Min
Velouté de carotte, pomme et curry
50min