![Cutter Beet Carpaccio (TM6) Cutter Beet Carpaccio (TM6)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e17187c5-8766-4f6c-b265-211f90f6e39b/Derivates/96d8f129-b657-441c-a521-2fc6a32934b3.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g beets, raw, small, peeled (see Tip)
- 250 g zucchini, cut into pieces (5 cm/2 in. long)
- 250 g burrata cheese, drained
- extra virgin olive oil, for drizzling
- sea salt, to serve
- ground black pepper, to serve
- fresh basil leaves, hand torn
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 284 kJ / 67.9 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Sacharidy
- 1.6 g
- Tuk
- 5.1 g
- Nasycený tuk
- 0.7 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 40 mg
Alternativní recepty
Vegetable Stock Paste
50min
Celeriac Remoulade (TM6)
Žádné hodnocení
Olive Spread
5 menit
Multiseed Bread
2 Std.
Culinary Demo 1
2 Std.
Cucumber Salad with Dill and Yoghurt Dressing
10 min
Creamy Courgette Soup
35min
Berry Foam
10 min
Cream cheese spread with radishes
5 menit
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette (TM6)
15 min
Steamed Wholemeal Bread
2 Std.
Sun-dried Tomato Tear and Share Bread
1j