
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g d'escalopes de poulet en morceaux
- 100 g de gruyère râpé
- 20 g de farine
- 2 œufs
- du sel
- 3 tranches de jambon blanc
- 6 tranches d'emmental
- 120 g de chapelure
- 250 g de lait
- 300 g de pommes de terre coupées en morceaux
- 300 g de fleurettes de brocoli
- du poivre moulu
- 25 g de beurre en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 392 kcal / 2210 kJ
- Protein
- 40 g
- Tuk
- 19 g
- Sacharidy
- 14 g
Alternativní recepty
Mon petit hachis Parmentier
1hod.
Poulet entier et ratatouille
1hod.
Poulet au quatre-épices, purée de butternut au gorgonzola
30min
Röstis de carottes et pommes de terre
40min
Pavé de cabillaud au lard, boulgour et julienne de légumes
35min
Galettes croustillantes de pommes de terre au bacon et fromage
1hod.
Croque façon Fast Food
3hod.
Nuggets de poulet, purée de patates douces
1hod. 5min
Purée de légumes racines au romarin
45min
Lasagne fraîches à la bolognaise
2hod. 30min
Cookies aux pépites de chocolat
25min
Purée de patate douce, œufs cocotte aux champignons
50min