Filet mignon au chorizo et gratin dauphinois

Filet mignon au chorizo et gratin dauphinois

4.7 227 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 5min.
4 portions

Suroviny

  • 2 gousses d'ail
  • 800 g de pommes de terre coupées en fines rondelles (2-3 mm)
  • 400 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 2 c. à café de sel et 2 pincées
  • 3 pincées de poivre moulu
  • 1 pincée de noix de muscade en poudre
  • 25 g de gruyère (volitelně)
  • 1 chorizo
  • 500 g de filet mignon de porc
  • 100 g d'oignon coupé en deux
  • 220 g de poivrons rouges coupé en morceaux
  • 1 cube de bouillon de volaille
  • 100 g d'eau
  • 70 g de vin blanc
  • 100 g de fromage frais type St Môret®
  • 1 c. à café de fécule de maïs

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1740.3 mg
Protein 41.5 g
Kalorie 3451.2 kJ / 824.9 kcal
Tuk 51.9 g
Vláknina 6.1 g
Nasycený tuk 29.3 g
Sacharidy 46 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...