Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 gousses d'ail
- 800 g de pommes de terre, coupées en fines rondelles (2-3 mm)
- 400 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 c. à café de sel, et 2 pincées
- 3 pincées de poivre moulu
- 1 pincée de noix de muscade en poudre
- 25 g de gruyère
- 1 chorizo
- 500 g de filet mignon de porc
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 220 g de poivrons rouges, coupé en morceaux
- 1 cube de bouillon de volaille
- 100 g d'eau
- 70 g de vin blanc
- 100 g de fromage frais, type St Môret®
- 1 c. à café de fécule de maïs
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3451.2 kJ / 824.9 kcal
- Protein
- 41.5 g
- Sacharidy
- 46 g
- Tuk
- 51.9 g
- Nasycený tuk
- 29.3 g
- Vláknina
- 6.1 g
- Sodík
- 1740.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filet mignon à la provençale
55 Min
Aiguillettes de dinde à la crème, champignons et spaetzle
45min
Paupiettes de veau aux petits légumes
1 Std.
Mijoté de veau au miel de lavande
1h 45min
Sot-l'y-laisse de dinde au curry doux
1h 5min
Sauté de porc sauce cacahuète
45min
Tomates farcies au chèvre et au poulet
1 Std.
Fricassée de poulet
55 Min
Cabillaud au chorizo
35 Min
Filet mignon, écrasé de pomme de terre, patate douce et sauce au chèvre
1 Std. 20 Min
Jambalaya de poulet
40 Min
Parmentier de canard, oignons et curry
1 Std.