Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon, en quartiers
- 50 g d'échalotes
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 150 g de lardons nature
- 200 g d'eau
- 100 g de vin blanc sec
- 1 feuille de laurier
- 3 branches de thym frais
- du sel
- du poivre moulu
- 4 paupiettes de veau, de petite taille
- 200 g de carottes, en rondelles
- 250 g de petits pois frais ou surgelés
- 2 c. à soupe de crème fraîche épaisse
- 1 c. à soupe de moutarde
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1837 kJ / 441 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 23 g
Alternativní recepty
Sauté de dinde, sauce aux champignons
45 min
Petit salé aux lentilles
1h 10min
Pavé de saumon sur lit de carottes et lentilles
55min
Brandade de merlan à la moutarde
1 godz. 15 min
Hachis parmentier aux herbes, purée au paprika
1h 45min
Rôti de porc aux légumes - Minestrone
1h 30min
Sauté de porc à la moutarde et panais
50min
Filet mignon à la provençale
55min
Lapin à la bière aux légumes nouveaux
1h 45min
Cassoulet toulousain
1h 40min
Rôti de porc à la moutarde et légumes d'automne
1h 10min
Bœuf bourguignon (mode cuisson lente)
12h